Fiber og Coax

Tiden da man trengte forskjellige kabler alt etter hva man skulle sende over linjen er forbi. Nå er det mulig å sende både telefoni-, analogtv-, HD-tv og digitale TV-signaler over en og samme kabel. God båndbredde og tilpasset utstyr i endene av kablene gjør det mulig å få den beste bildekvaliteten, samtidig som man har en raskt og stabil internetttilkobling på kabelen. Framtiden er her nå.

Våre medarbeidere i avdelingen for Fiber

 

Erik Just Jacobsen

VI GJØR HELE JOBBEN

Våre medarbeidere har lang erfaring i fiberarbeid. Det betyr at vi kan ta på oss alle typer oppdrag innen fiber.

 

TOTALLEVERANDØR AV KABLER Som totalleverandør tar vi på oss oppdrag av ulik størrelse. Vi har lang erfaring i utbygging av nett til større boligfelt og borettslag. Vi står for prosjektering, bygging, drift/vedlikehold og sørger for dokumentasjon når prosjektet er fullført. Hos oss får du alt på ett sted.

Ta kontakt med vår avdelingslder for mer informasjon om hva vi tilbyr.

Hver dag benytter flere tusen innbyggere på Sørlandet seg av våre tjenester. De aller fleste kjenner ikke til hvem som sender tv-signalene av gårde eller sørger for at nettavisene når datamaskinen deres. Bak signalet står en av våre montører som har sørget for å koble din tv til de rette avsenderne. Det er NewConnection som gir deg den digitale hverdagen.

Kontakt vår avdeling for fiber på telefon 928 60 668

Copyright © 2015 NewConnection | Foretaksnummer 985 562 172 MVA

Laget med Adobe Muse av Kristiansen SRM